Links


www.talentpunt.nl

TalentPunt is het Kenniscentrum rondom Hoogbegaafdheid in Gelderland.

Een verzamelplaats voor alles wat met onderwijs en begeleiding aan meer-en hoogbegaafde kinderen te maken kan hebben. Leerkrachten, ouders, studenten, onderzoekers, opleidingen en HB-professionals kunnen terecht bij TalentPunt, voor het antwoord op een vraag of op z’n minst voor een interessant gesprek.

www.hbon.nl

Hoogbegaafden Onderwijs Nederland heeft tot doel om voor alle hoogbegaafde leerlingen (PO en VO) in heel Nederland voltijds passend onderwijs beschikbaar te maken.

Dit doel wil HBoN bereiken door de krachten van de scholen, ouders (vrijwilligers) en professionals te bundelen en deze samenwerking vervolgens op alle mogelijke manieren te faciliteren. HBoN nodigt steunstichtingen, oudervertegenwoordigingen, andere organisaties en particulieren die zich herkennen in de missie uit om contact op te nemen

www.goocheminbalans.nl

Goochem in Balans, gevestigd in Zevenaar, richt zich op kinderen en is dé praktijk in de regio, met een zeer ruim aanbod op het gebied van onderzoek, ondersteuning en behandeling. Expertise met name op het gebied van ouder-kind massage, mindfulness, gedrag, hoogbegaafdheid, hooggevoeligheid en stemmingsproblemen.

www.zijaanzij.info

Praktijk Zij aan Zij  voor onderzoek, begeleiding en opvoedingsondersteuning voor kind, adolescent, ouders & gezin met locaties in Velp, Zevenaar en Doetinchem.

Elke ontwikkelingsfase of gebeurtenis zorgt voor verandering in het kind/adolescent of in zijn/haar omgeving (ouders, school, leeftijdsgenootjes). Het kan zijn dat zo'n verandering niet altijd even gemakkelijk verloopt. De orthopedagogen en therapeuten werken samen bij het omzetten van deze moeilijkheden in mógelijkheden door kortdurend, handelings- en oplossingsgericht te werken. 

www.ppcampstede.nl

Pedagogische Praktijk Campstede bundelt jarenlange ervaring in (ortho)pedagogische en psychologische diagnostiek, advisering en begeleiding van kinderen, ouders en leerkrachten. In het bijzonder hebben we ervaring met begaafde en hoogbegaafde kinderen. Pedagogische Praktijk Campstede heeft vestigingen in Doesburg en Utrecht.

 

  • Kardinaal de Jongstraat 2, 6904 BE Zevenaar
  • DaVinci Zevenaar tenzij anders vermeld