Indonesië

We gaan naar Indonesie!

Lees hier onze reisverhalen van onze reis.

Reisverhaal 2: 8 november 2016

(door  Nanna)

We hebben vandaag weer overnacht in het hotel Aston Bogor. Vanochtend hebben we heerlijk ontbeten in het restaurant. Er waren broodjes en pannenkoeken maar ook croissantjes. Later werden we opgehaald om de toerist uit te hangen. Het was een leuke tocht. Over de avonturen vertel ik zo meer. Later hebben we ook bij een restaurant gegeten. Dat was niet lekker. Dat was wel jammer, maar het was wel gezellig.

De avonturen, daar valt veel over te vertellen. Toen we werden opgehaald was het heerlijk weer. Ook toen we de theeplantage gingen bezoeken. Later, toen we op weg waren naar de waterval begon het te regenen. Eerst zacht maar later super hard. De wegen waren rivieren geworden. Toen zijn we een tijdje gestopt en later was het weer heerlijk weer. Het water stroomde over de wegen en we vonden het best wel spannend. De regen ging samen met onweer, dus we gingen het bos niet in. Het was een leuke rit!

Nu zijn we weer in het hotel, veilig en wel. We zijn nu nog wat aan het eten zoals mango....Het eten hier is heel anders, lekkerder (soms wel soms niet). Het fruit is lekker. Ik zal opnoemen wat we hebben gedaan: we zijn geweest naar, de theeplantage, de pasar, mango gekocht en ook veel souvenirs. Het is hier superleuk!

Je hoeft je geen zorgen te maken, want het is hier SUPERLEUK!

TEAM NL

 

Reisverhaal 1: 7 november 2016

(door Kirsten en Nanna)

We zijn net aangekomen in Bogor, bij ons eerste hotel. Het is hier superluxe want we hebben bijvoorbeeld roomservice. Er is ook een zwembad met drie baden, het zwembad is ook heerlijk om in af te koelen. We slapen in appartementen met 2 slaapkamers, we hebben 2 appartementen gehuurd: 1 voor de jongens en 1 voor de meisjes.

De vlucht duurde 14 uur waarvan de meeste tijd werd besteed met films kijken, spelletjes spelen en de anderen bespieden. De bedoeling was dat we in het vliegtuig gingen slapen, maar dat is niet helemaal gelukt daarom is iedereen nu heel erg moe... Toen we uit het vliegtuig stapten voelden we het gelijk: de hitte was vreselijk! Maar kortom samengevat, het was een fantastische vlucht!!!

We kwamen aanrijden en zagen zo veel dat het te veel is voor woorden. Er waren enorm vele winkeltjes, marktjes en we zagen heel veel mango! Toen gingen we zwemmen nadat we onze kamer hadden ontdekt. De kamers zien er nu niet meer zo net uit, maar ja dat gebeurt gewoon! Toch? Nu we dit zitten te schrijven kun je wel zien dat het hier het regenseizoen is, want het komt echt met bakken uit de hemel en het onweert ook nog.

Je hoeft je geen zorgen te maken want, HET IS HIER SUPERLEUK!

IMSO TEAM NL.

 

Gedurende de reis zullen wij op deze pagina onze ervaringen en bevindingen met jullie delen. 

 

Om deze reis mogelijk te maken helpen verschillende sponsoren ons. 

Vrienden van DaVinci zijn:

  • JUMBO Zevenaar
  • Financieel- Administratieve Dienstverlening AvV
  • IV 4 Finance

 

  • Kardinaal de Jongstraat 2, 6904 BE Zevenaar
  • DaVinci Zevenaar tenzij anders vermeld